Nikolić: Drinčić je i dalje naš!

Na današnjoj konferenciji za štampu, strateg crno belih dematnovao je natpise pojedinih srpskih medija, da je crnogorski reprezentativac Nikola Drinčić potpisao za Izraelski Makabi iz Haife.

To nema veze sa istinom. Jednostavno nije tačno. Okrenite njega, pa neka vam on kaže, ljude iz kluba, ljude iz Makabija… Vest je objavio na Tviteru izraelski novinar, čija je pouzdanost verovatno jedan odsto, ali je izgleda u Srbiji to dovoljno da se objavi kao tačno pred važnu utakmicu koja nas očekuje u nedelju, kao i za pet dana u Azerbejdžanu“, ljut je Nikolić.

Veoma čudna atmosfera vlada u Humskoj 1. Iako su pobedili u prvom meću protiv Nefčija, stanje je i dalje turbulentno, jer prelazni rok još traje a moguće je da će pojedini igrači napustiti Partizan.

Partizan će u meču trećeg kola voditi pomoćnik Zvonko Varga, dok će utakmicu sigurno propustiti levi bek Volkov, Nikola Drinčić koji se povredio u meču protiv Nefčija, kao i nedovoljno oporavljeni Pantić.

Čeka nas teška utakmica, a posebno takve posle evropskih znaju da predstavljaju problem za Partizan. Motivaciju moramo da dovedemo na optimalan nivo i nastavimo pobednički niz u prvenstvu. Biće to dovoljno dobar tim da dobije utakmicu, ali biće dosta prinudnih promena. Srećom, imamo veliki broj igrača u rotaciji. Ime Donjeg Srema zavarava već duži niz godina, ali to je poletan i organizovan tim, koji ima kvalitet”, dodao je Marko Nikolić.

 

 

Komentari