Nikolić: Veoma sam tužan jer se utakmica na Banjici igra bez publike

Nakon uspeha u Bakuu fudbaleri Partizana nisu imali mnogo vremena za slavlje. Crno-beli imali su samo jedan dan odmora pre povratka obavezama u domaćem prvenstvu. Izazov za izabranike Marka Nikolića biće ekipa Rada, koja je ubedljivo savladala Voždovac u prošlom kolu. Utakmica se igra na stadionu Kralj Petar na Banjici, početak meča zakazan je za 17 časova.

Trener Partizana veći deo svoje karijere proveo je u Radu. Nikolić je kratko analizirao narednog protivnika.

Mnogo važna utakmica za Partizan, imamo veliko poštovanje prema Radu, kao i njihovom igračkom i stručnom kadru. Igramo u potpuno nefudbalskom ambijentu bez publike, naš cilj je veoma jasan. Naći igrače koji su motivisani i koji mogu da protiv ozbiljngo protivnika kakav je rad zabeleže pobedu. Sezona je tek na početku, niko u klubu ne sme ni da pomisli da je sve gotovo, izazovi su tek  pred nama. Prvi i najvažniji test za nas je utakmica protiv Rada. – rekao je Marko Nikolić.

Nikolić je kratko prokomentarisao činjenicu da se ova utakmica igra na Banjici bez publike.

Imam informaciju da je teren na Banjici u nešto boljem stanju nego na Vračaru. Veoma sam tužan zbog činjenice da će se ova utakmica igrati bez prisustva publike, kako zbog naših navijača, koji bi navijanjem uneli energiju u emotivno ispražnjene igrače Partizana, tako i zbog Rada, koji ima svoje verne navijače. Pa bi ova utakmica ujedno bila pravi spektakl – završava Nikolić.

Komentari