Nišlije veruju u trijumf

U okviru 12. kola Jelen Superlige, fudbaleri Radničkog iz Niša dočekuju ekipu OFK Beograda. Meč se igra u subotu sa početkom od 19 časova, a Nišlije su optimistične u najavi da će bodovi ostati na Čairu. Popularne cene karata.

Na današnjoj konferenciji za medije, trener niškog superligaša Saša Mrkić istakao je da i pored problema sa igračkim kadrom, njegov im ide na pobedu.
– Igramo protiv jedne vrlo mlade, brze i poletne ekipe koja igra napadački fudbal. Međutim, gosti su u maloj rezultatskoj krizi jer su u poslednje četiri utakmice osvojili samo četiri boda. Jasno znamo šta želimo, to je svakako pobeda i pored malih kadrovskih problema koji nas muče, a to su lakša povreda Pejčića i parni kartoni Jovanovića – rekao je Mrkić.

Hitronogi desni bek Radničkog Branko Pauljević dobro poznaje protivnika.
– Mi dobro poznajemo ekipu OFK Beograda. Moramo da ponovimo igru protiv Novog Pazara iz prvog poluvremena kako ne bi imali previše problema. Izdvojio bih individualni kvalitet njihovog špica Ivice Jovanovića koji je pravi lider ove mlade ekipe. Uostalom, on nas dobro poznaje jer je prošle sezone igrao u Radničkom – reči su Pauljevića.

Vezni fudbaler Nišlija Pavle Popara takođe je izneo svoje viđenje ovog susreta.
– Lično, ne poznajem dobro ekipu OFK Beograda, ali znam da su maltene sve ekipe u prvenstvu izjednačene po kvalitetu. Ako igramo kako umemo, ne treba sumnjati u naš trijumf – kazao je Popara.

Utakmica između Radničkog i OFK Beograda se igra u subotu i počinje u 19 časova, a cene karata su popularne: za jug 200 dinara, a za istok i zapad 400 dinara.

Komentari