NIŠTA OD PARTIZANA: Krasić u Legiji iz Gdanjska

Bivši reprezentativac Srbije ipak neće pojačati redove Partizana, već će karijeru nastaviti u poljskoj Legiji iz Gdanjska. Prema rečima Krasića, presudnu odluku donela je želja da karijeru nastavi u inostranstvu.

krasic milos

“Dogovorio sam se, ali sa Legijom iz Gdanjska. Idem u Poljsku, to je moja definitivna odluka. Jedino što je na kraju presudilo kod odluke da izaberem Legiju, a ne Partizan je razgovor sa porodicom. Već smo 11 godina u inostranstvu, smatrali smo da bi nam bilo teško da se vraćamo u ovom trenutku u Srbiju i opredelio sam se za Poljsku” – rekao je Krasić.

Krasić se zahvalio čelnicima Partizana na ponudi i pohvalio klub i navijače, istakavši da novac nije imao presudnu reč u donošenju odluke.

“Imam veliko poštovanje prema Partizanu i njegovim navijačima. Radi se o ogromnom klubu, koji ima veliku tradiciju i uvek najviše ambicije. Moram da napomenem da su ljudi iz kluba bili veoma korektni prema meni, fenomenalni, krajnje ljubazni i zaista osećam potrebu da im se nekada kada budem bio u prilici odužim. Ako Bog da srešćemo se, ko zna, nikada ne bih zatvarao vrata pred ponudom kluba kakav je Partizan” – istakao je Krasić

Komentari