Nova lica na pripremama Radničkog

Fudbalski klub Radnički nastavlja sa vrednim radom u pripremama za novu sezonu, nakon nekoliko odlazaka Radnički se munjevitom brzinom pojačava. Posle Punoševca koji je sa klubom potpisao ugovor na godinu dana, klubu su se priključili i povratnik Vladimir Đorđević Nikola Tomić i Nikola Mitrović.

Foto: mozzartsport.com

Vladimir Đorđević (31) dobro je poznato ime na Čairu, deo je jedne od najsvetlijih generacija koje je Čair iznedrio, za seniorski tim Radničkog debitovao je 2000. godine, za “Real sa Nišave igrao je do 2006. godine, potom se preselio u Brazil, gde je kratko branio boje Fluminesea, potom je od 2007. do 2009 nosio dres Crvene zvezde, od 2009 bio je standardno ime u ekipi Đera, za koji je odigrao 71 utakmicu.  Vladimir Đorđević igra na poziciji štopera, na kojoj je Radnički bio deficitaran, pa će ova vest bez sumnje obradovati navijače kluba.

Zajedno sa Đorđevićem stigao je još jedan izdanak škole fudbala Radničkog Marko Tomić (22), on je u prošloj sezoni nastupao za Sinđelić, Radnički iz Surdulice, Tomić je imao šestomesečnu epizodu u Švajcarskoj.

Pored nekadašnjih bisera škole fudbala Radničkog, pripremama se priključio i Nikola Mitrović šesnaestogodišnjak koji je sa reprezentacijom Srbije učetvovao na međunarodnom turniru za igrače do 18 godina u Japanu.

Komentari