Novi Pazar ulaže u budućnost

Fudbalski klub Novi Pazar definitivno brine o budućnosti. Ofanzivni vezni fudbaler Almedin Zilkić potpisao je trogodišnji ugovor s Novim Pazarom, a na konferenciji za novinare na Gradskom stadionu predstavljeni su Anes Rušević, Denis Biševac i Ensar Bajramlić, koji predstavljaju zalog za budućnost.

Foto: Senko Župljanin

Foto: Senko Župljanin

Devetnaestogodiški Almedin Zilkić preko Vojvodine i Donjeg srema vratio se u sredinu iz koje je potekao.

– Nadam se da ću postati prava ‘desetka’, mislim da sam to nagovestio tokom priprema, izjavio je 19-godišnji Zilkić prilikom promocije na Gradskom stadionu.

Najbolji strelac poslednje Omladinske lige Srbije, Rušević je trogodišnju saradnju s pazarskim superligašem ozvaničio pre šest meseci.

Očekujem da ću zauzeti mesto u startnoj postavi i da ćemo se boriti za izlazak u Evropu, koja nam je prošle sezone izmakla, kazao je Rušević.

Biševca i Bajramlića očekuje još po šest meseci stipendijskog staža. Vezista Bajramlić će još godinu dana igrati za omladinsku ekipu Novog Pazara.

Novi Pazar će sutra na Zlatiboru igrati prijateljsku utakmicu protiv Bačke, a u subotu od 19 časova biće domaćin ivanjičkom Javoru na startu takmičenja u Super ligi Srbije.

Komentari