Novi peh za Čuku: Regan do novembra van terena!

Taman kada je tim sa Banovog Brda vezao dve pobede u šampionatu koje su najavile izlazak iz rezultatske krize, Čukarički je dobio neočekivani udarac kada je u pitanju kadrovska situacija u nastavku prvenstva. Nakon kapitena Matića i levog beka Đorđa Bašanovića koji su već neko vreme van konkurencije za tim, lista povređenih igrača nakon utakmice sa Radnikom duža je za još jedno ime.

FK-Vojvodina-FK-Cukaricki-7-620x350

Obeng Regan, vezista Čuke, zadobio je povredu u meču protiv ekipe iz Surdulice zbog koje će provesti van terena barem mesec i po dana. Prema rečima fizioterapeuta kluba, Branislava Đukića, u pitanju je prelom potkolenične kosti zbog čega će Regan četiri nedelje biti van trenažnog procesa.

“Reč je o prelomu fibule, odnosno prelomu potkolenične kosti. Malo iznad skočnog zgloba. Prelom se dogodio kao posledica snažnog udarca. Potrebno je oko četiri sedmice da kost zaraste. Posle toga Regan će se polako uključivati u trenažni proces kroz individualni rad. Biće van konkurencije za tim negde oko mesec i po dana”

Čukarički se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji, ali male su šanse da će tu i ostati nakon preostalih šest mečeva 9. kola koji su na programu danas. Tim sa Banovog brda u sledećem kolu gostuje trenutno drugoplasiranom Javoru iz Ivanjice, a tim Vladana Milojevića biće jači na tom meču za kapitena Igora Matića.


Komentari