Novi predsednik Borca: “Borac je brend Čačka”

Dan nakon pobede u prvom kolu nad ekipom Radničkog iz Niša na sednici Upravnog odbora Borac iz Čačka dobio je novog predsednika UO. Jednoglasnom odlukom, upravljanje klubom povereno je Zoranu Bašanoviću.

Foto: Boracfk.com

Foto: Boracfk.com

–  Borac je brend Čačka, ali i ovog dela Srbije i svakako zaslužuje takav status. Suočeni smo na startu sa velikim pre svega finansijskim problemima, ali zajedničkim radom i snagama možemo doneti boljitak. Zahvalio bih se onima koji su priskočili u pomoć u ovom delikatnom trenutku, pre svega kompaniji ”Auto Čačak” koja je i dalje uz klub. rekao je Bašanović.

Bašanović je zamolio za malo strpljenja i obećao da će svu svoju energiju usmeriti ka klubu.

– Problema ima dosta i zato bih zamolio javnost i navijače za malo strpljenja. Ja sam do pre par meseci bio član rukovodstva Crvene zvezde, a i ranije sam imao angažmane u klubovima i sportskim organizacijama. Smatram da je u rukovodstvu Borca okupljena garnitura mladih ljudi koji mogu mnogo toga dati, a ja kao vodeći među njima od danas svu svoju energiju usmeravam ka našem klubu. Iskoristio bih priliku da čestitam igračima i stručnom štabu na pobedi u prvom kolu, a navijače pozivam da i dalje budu uz Borac jer se nadam da je pred svima nama uspešan period – rekao je novi predsednik Borca.

Komentari