Novi-stari golman u Zvezdi?

Posle odlaska Predraga Rajkovića, pitanje novog golmana postalo je aktuelno. Po našim saznanjima odgovor je možda već na “Marakani”

partizan.rs

partizan.rs

Kako se bliži kraj prelaznog roka, Crvena zvezda bi mogla da angažuje i golmana, budući da je Predrag Rajković pojačao Makabi iz Tel Aviva.

Zamena mladom čuvaru mreže je iskusni Damir Kahriman. Osim njega tu je i Jovan Vićić, dok je Filip Manojlović poslat na pozajmicu u Bežaniju.

Međutim, činjenica da je nekadašnji golman Zvezde Saša Stamenković ovih dana na Marakani, gde trenira sa crveno-belima u iščekivanju nekog novog angažmana, pokrenula je spekulacije da bi popularni ”Stameni” mogao i da se zadrži u Zvezdi i potpiše ugovor u finišu prelaznog roka.

Stamenković nikada nije ni krio svoju veliku ljubav prema Zvezdi i sigurno je da bi se sa crveno-belima veoma lako dogovorio, naravno, ukoliko su na Marakani zainteresovani za usluge iskusnog čuvara mreže.

Budući da su crveno-beli solidno zaradili od Rajkovićevog transfera, ne bi bilo iznenađenje da angažovanjem Stamenkovića pojačaju oslabljenu konkurenciju na golu. Rasplet ovih spekulacija ostaje da se vidi u narednim danima.

Komentari