Novo Pojačanje? Mladi štoper na meti Partizana

Fudbaler Totenhema i pouzdani štoper koji je sa Srbijom u junu osvojio omladinsko Svetsko prvenstvo, velika je želja čelnika Partizana.

milos_chicago_730a

 

Na početku sezone, Partizan ima velike probleme na štoperskim pozicijama. Još od dvomeča sa Steauom, postalo je jasno da Fabricio Dornelas nije na nivou koji se od njega očekuje. U kasnijim mečevima protiv BATE Borisova to je postalo još jasnije, a takođje je neizvestan za derbi zbog druge povrede u roku od dva meseca.

Upravo zbog toga, kako prenosi SOS kanal, rukovodstvo Partizana će se okrenuti ispunjenju velike želje, dovođenju Miloša Veljkovića, zlatnog ‘Orlića’ sa Novog Zelanda i fudbalera Totenhema.

Naime, on nije u prvom planu trenera londonskog tima Maurisija Poketina, pa će u zimskom prelaznom roku Partizan pokušati da ga dovede, najverovatnije na pozajmicu.

U prethodnom periodu, na probi u Partizanu bio je jedan makedonski igrač, ali on očigledno nije zadovoljio očekivanja Zorana Milinkovića.

Dolazak Veljkovića bio bi višestruko značajan za Partizan. Osim što bi pojačao bedem u zadnjoj liniji, crno-beli bi dobili i pojačanje na poziciji zadnjeg veznog, budući da se Miloš gotovo podjednako dobro  snalazi i na toj poziciji.

Veljković ima nepunih 20 godina, a posle osvajanja Svetskog prvenstva za omladince, prešao je u mladu reprezentaciju Srbije.

 

Komentari