Odbio je Partizan, želi ga Zvezda, a on će najverovatnije kod Zahavija!

Mladi reprezentativac Srbije nakon neuspešne epizode u holandskom Viteseu jedan je od najtraženijih srpskih igrača u finišu letnjeg prelaznog roka. Pokušao je da ga angažuje Partizan, sada ga želi Crvena zvezda a prema poslednjim informacijama najbliži je prelasku u belgijski Muskron, koji je odnedavno u vlasništvu Pinija Zahavija.

djurdjevic600142729020140110215753

Uroš Đurđević, momak koji je prve seniorske korake napravio u Radu, bio je želja Večitih rivala i pre dve godine, nakon osvajanja zlatne medalje na EP sa reprezentacijom do 19 godina. Međutim i pored interesovanja naša dva najtrofejnija kluba Đurđević se tada odlučio za Vitese, sa kojim je raskinuo ugovor pre par dana. Nakon što je odbio Partizan pre nekoliko dana, kontaktirala ga je Crvena zvezda, ali će karijeru najverovatnije nastaviti u Muskronu.

Muskron je odnedavno u vlasništvu Pinija Zahavija, a ukoliko Đurđević pojača ovog belgijskog prvoligaša priključiće se koloniji srpskih igrača, pošto u Muskronu već igraju Aksentijević, Pavlovski, Filip Marković, Gulan i Marko Šćepović.

Komentari