Održana sednica Superlige

Na današoj sednici Izvršnog odbora kojom je predsedavao gospodin Zoran Šćepanović, predsednik Zajednice Super lige, od ukupno šesnaest predstavnika klubova prisutno je bilo njih jedanaest.

JSL

Sednici nisu prisustvovali pradstavnici FK Novi Pazar, FK Borac, FK Mladost, FK Metalac i FK Čukarički. Na sednici su takođe bili prisutni i predsednik Fudbalskog saveza Srbije, gospodin Tomislav Karadžić, kao i Zoran Laković, Nebojša Ivković i predstavnici Sudijske komisije FSS.

Glavna tema ove sednice bila je početak nove sezone u Super ligi Srbije. Svi prisutni izrazili su veliku spremnost za davanje punog doprinosa kako bi predstojeća sezona dobila na kvalitetu u svim segmentima. U tom pravcu uspostavljene su određene promene u komunikaciji i načinu saradnje sa svim relevantim telima Fudbalskog saveza Srbije. Povećan je stepen odgovornosti svih klubova i usmerena pažnja na borbu protiv huliganizma u fudbalu.

Konstatovano je da su pojedini klubovi popravili stanje infrastrukture na svojim stadionima, kao i da će izgradnja reflektora na stadionima FK Spartak, FK Radnik, FK Javor Matis i FK Mladost biti završena u toku jesenje polusezone.

Komentari