Okršaj novajlija za gornji deo tabele (16.00h)

Interesantan meč očekuje nas danas u Lučanima. Domaća Mladost i gosti iz Čačka, povratnici u elitno društvo, odmeriće snage od 16h, u borbi za gornji deo tabele i uplovljavanje u mirniju luku pred nastavak šampionata.

Izabranici Neška Milovanovića, posle solidnog starta, uspeli su da vežu dve pobede u zadnja dva kola, ovu zadnju na paklenom gostovanju u Novom Pazaru, pa današnji meč dočekuju puni optimizma u želji da se pobednička serija produži.

Trener Milovanović istakao je da će ovo biti teška utakmica za njih, pošto je Borac u dosadašnjem delu prvenstva pokazao da se radi o izuzetno dobroj ekipi, koja ume da iskoristi svoje šanse, ali da će njegova ekipa krenuti ofanzivno od prvog minuta.

Ivan Petrović, bek lučanaca, deli mišljenje trenera: „Moramo u utakmicu da uđemo maksimalno od prvog sekunda kao što je to bio slučaj u Pazaru. Ako budemo odigrali odgovorno kao tada, siguran sam da rezultat neće izostati. Čačanski tim je kvalitetan, naročito u fazi napada ali dobro smo radili ove sedmice i trudićemo se da taj rad pretočimo u nova tri boda.“

U redovima Čačana, koji imaju niz od tri meča bez poraza, kažu, da respektuju današnjeg rivala, i da će ekipa dati sve od sebe kako bi se iz ovog komšijskog derbija vratila sa povoljnim rezultatom. Borac se u dosadašnjem delu sezone pokazao kao nezgodan gost, ekipa koja ima ubitačne kontre, pa se sa pravom mogu nadati povoljnom rezultatu.

Glavni sudija na ovoj utakmici biće Milorad Mažić, dok će mu pomagati Milovan Ristić i Dalibor Đurđević. Četvrti sudija biće Darko Milovanović.

 

Komentari