Omladinci Čuke završili pripreme

Mlađe selekcije Čukaričkog u četvrtak 30. jula završili su pripreme na Tari za predstojeću sezonu. Pod nadzorom koordinatora omladinske škole Milana Lešnjaka, trenera Miša Jurasovića i Velička Kaplanovića, više od 40 igrača spremalo se za narednu sezonu.

Stadion Čukaričkog

Na pripreme smo poveli najperspektivniju decu iz FK Čukaričiki, tako da smo omladincima koji su 97. godište priključili generaciju mlađih. To smo isto uradili i kod kadeta. Uslovi su bili odlični. Sjajno se radilo. Dva treninga dnevno. Nije bilo ozbilnijih povreda i sve je prošlo u najboljem redu. Imamo dovoljno vremena da do početka sezone još više podignemo nivo igre kako bismo ostvarili zacrtane ambicje koje su u službi stvaranje igrača za prvi tim, ali ćemo isto tako tražiti naše mesto u vrhu tabele odnosno težićemo ka što boljim rezultatima” – rekao je Lešnjak.

Obe selekcije su odigrale po jednu prijateljsku utakmicu i to protiv ekipa užičke Slobode. Omladinici su pobedili sa 6:0, a kadeti sa 1:0. Sledeću proveru omladinci Čukaričkog igraće protiv prvog tima Brodarca najverovatnije već u utorak na njihovom stadionu. I kadeti će takođe sledeće nedelje odmeriti snage sa Brodarcem.

Prvenstvo Srbije za omladince počinje sredinom avgusta.

Komentari