Onjilo se vratio u Crvenu Zvezdu

Ifeani Onjilo se vratio sa pozajmice u redove Crvene Zvezde. Nigerijac ima vrlo dobru golgetersku sezonu iza sebe u dresu kiparskog Ermitusa. Ako je verovati rečima nigerijskog napadača Zvezda je dobila prvo pokjačanje za narednu sezonu.

Ifeani Onjilo

Crvena Zvezda je ove sezone imala puno problema sa realizacijom. Vrlo mali broj golova postigli su napadači slavnog kluba iz Ljutice Bogdana dok je zvezdin igrač, na pozajmici u Ermitus, rešatao mreže. ”Ja sam fudbaler Crvene zvezde. Pozajmica je istekla, i bila je uspešna. Sada želim da se javim na prozivku zajedno sa ostalim prvotimcima. Počeću sezonu u dresu Crvene zvezde, ali videćemo da li će se pojaviti neka ponuda koja bi zadovoljila i mene i klub”, rekao je Onjilo.

Onjilo je u redove Crvene Zvezde stigao iz ivanjičkog Javora na insistranje Dragana Dzajića. Nigerijac u redovima crveno-belih nije dobio pravu sansu pa je poslat na pozajmicu u kiparski Ermitus gde je dokazao svoje napadačke kvalitete. Da li će Onjilo dobiti šansu da se dokaže u redovima nekadašnjeg prvaka Evrope zavisi od toga ko će doći na vruču klupu Crvene Zvezde.

 

Komentari