Otvorena škola fudbala “FK Rad Barajevo”

IZVOR TEKSTA: FK RAD

Po ideji dva bivša igrača FK Rad a uz saglasnost direktora i omladinske škole našeg kluba u Barajevu osnovana škola fudbala FK ” Rad Barajevo”.

Treneri Igor Marković i Bojan Petrović su bivši učenici omladinske škole ” Deda Mlađa Mitrović”, gde su prošli sve selekcije i debitovali za prvi tim. Danas poseduju ” B licencu” Fudbalskog saveza Srbije i u jednoj novoj ulozi pokušaće da deci usade ljubav prema fudbalskoj igri, osnovne tehničke elemente, sportsko ponašanje i ukažu šta prestavlja FK Rad za Beograd i Srbiju.

Foto: Fkrad.rs

Treneri Bojan Petrović, Filip Tomašević i Igor Marković sa polaznicima škole fudbala

Škola je zvanično počela sa radom 12. jula i za sada broji između 50 – 60 članova, godišta 2003, 04, 05, 06, kao i 2001 i 02. Treninzi su organizovani tri puta nedeljno: ponedeljkom, sredom i petkom. Najtalentovanija deca dobiće priliku da nastave sa treninzima i razvojem u FK Rad, dok dečaci koji trenutno nisu u prvom planu u našem klubu moći će utakmice da igraju sa drugarima iz Barajeva.

Foto: Fkrad.rs

Pozivamo svu zainteresovanu decu sa ove teritorije grada i okoline, kao i njihove roditelje koji nisu u mogućnosti da dolaze svakodnevno na Banjicu, počnu sa treninzima u školi fudbala FK ” Rad Barajevo”.
Za sve ostale informacije obratititi se na telefone 066 188 478 i 060 0101 241

Komentari