OUMARU: “Neću slaviti ako postignem gol, ali želim pobedu protiv Voše!”

U večerašnjem derbiju kola između Vojvodine i Partizana, sve oči javnosti biće uprte u dojučerašnje igrače novosadskog kluba Vulićevića i Oumarua, koji će istrčati na teren Karađorđa u dresu Partizana.

sp-oumaru

Napadač crno belih, Abubakar Oumaru rekao je da ukoliko večeras zatrese mrežu svog nekadašnjeg kluba neće proslaviti pogodak, ali da će dati sve od sebe da postigne gol, jer je ,kako sam kaže, najvažnije da Partizan večeras pobedi.

“Neću se radovati! Poštujem Vojvodinu, klub za koji sam igrao, ne bi bilo fer da slavim. S druge strane, naravno da bi mi bilo drago, Partizan je sada moj klub i sve ću dati da u budućnosti beleži samo uspehe. Idemo u Novi Sad da igramo svoju igru i da damo maksimum. Naravno, hoćemo da se vratimo u Beograd sa pobedom. Da bismo to ostvarili moramo da pružimo svoje najbolje izdanje, da dominiramo. Videćemo kojim ćemo rezultatom slaviti” – izjavio je Kamerunac za Sportski Žurnal.

Ipak prema rečima Balše Butorovića, bivšeg predsednika i člana UO Vojvodine, rastanak Vojvodine i Oumarua nije protekao u sportskom maniru, barem ne od strane igrača, kojem je prema Balšinim rečima Vojvodina mnogo pružila, ali se Abubakar na rastanku poneo neljudski.

Utakmica između Vojvodine i Partizana igra se večeras sa početkom u 20h, a glavni sudija na ovom meču biće Bojan Nikolić.

Komentari