Ožegović: U Zvezdi nisu znali ni na kojoj poziciji igram!

Dva prelepa gola Sampdoriji i evrogol Javoru iz Ivanjice najzaslužniji su što je Ognjen Ožegović proteklih nedelju dana glavna tema u srpskom fudbalu. Momak koji je prošao trnovit put do uspeha, zahvalan je na ukazanoj šansi u Vojvodini, dok na period u Zvezdi ne želi previše da se vraća.

11826001_1120266534668095_5227520932809811332_n

“Sav sam se predao što većem uspehu Vojvodine na srpskoj i internacionalnoj sceni. Vojvodina je za mene svetinja” – izjavio je Ožegović za dnevni list “Sport”.

Period proveden u Crvenoj zvezdi, koja ga je uglavnom šetala sa pozajmice na pozajmicu, gleda bez prevelikih emocija. Ne žali što nije ostavio dublji trag na Marakani, a posle razloga koje je izneo, jasno je da i nije mogao bolje.

“Ne žalim ni najmanje! Kada je trebalo da dobijem šansu ispostavilo se da većina uprave Crvene zvezde ni ne zna za mene! Čak ni na kojoj poziciji igram. Bio sam nepoznanica za trenera Slavišu Stojanovića, ali i za Džajića, Tončeva, Kokezu i ostale čelnike Zvezde.”

Na pitanje da li će proslaviti eventualni pogodak protiv Crvene zvezde, Ožegović je kao iz topa odgovorio da će to učiniti bez razmišljanja, mada su mu u karijeri bili draži golovi protiv Partizana.

Što se tiče utakmice sa Sampdorijom, mladi napadač je potpuno koncentrisan, jer bez obzira na visok rezultat iz prvog susreta, njemu i njegovim saigračima predstoji još devedeset minuta žestoke borbe pred punim tribinama Karađorđa.

“Igraćemo u četvrtak u Novom Sadu kao da nemamo prednost od 4:0 iz prvog meča. Biće to spektakl” – istakao je Ognjen Ožegović.

Komentari