Partizan dobro odigrao u Rumuniji, ali izostala pobeda (Video)

Fudbaleri Partizana i Steaue odigrali su nerešeno u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Šampiona. Prema licima igrača Partizana, nezadovljni su rezultatom 1:1, ali uz malo bolju igru u Beogradu crno beli mogu dalje.

najava_steaua_naslovna

Partizan je sigurnije ušao u utakmicu, ali prvi su zapretili domaći igrači šutem iz daljine u osmom minutu, ali Živkoviće je bio siguran na golu. Prvu ozbiljniju šansu na utakmici imali su crno beli. Abubakar je prošao po leoj strani u desetom minutu meča, i poslao loptu u peterac domaćina gde je bio izblokiran Valeri Božinov. Da je Abubakar malo zastao i podigrao glavu video bi dva sama igrača u blizini gola, ali ovako je propala dobra šansa za crno bele.

Sledći je zapretio Adnrija Živković u 23. minutu iz daljine i sjajnim udarcem namučio golmana Steaue, koji je loptu odbio do Vulićevića, on je poslao loptu u šesnaesterac, ali lopta je izbijena u korner. Korener je izveo Živković, a Jevtović je sjajno šutirao glavom u okvir gola gde se našao još jednom golman gostiju i zaustavio ovaj udarac.

U nastavku je zapretio desni bek Steaue, Popa u 47. minutu meča. Lepo je prošao po desnoj strani, ali loše je šutirao slabijom levom nogom.

Hamrun je zapretio u 50. minutu, pronašao je prostor za šut nakon dobrog pasa i raspalio iz sve snage. Živković se bacio i loptu odbio u korner.

U 62. minutu Partizan stiže do pogotka. Živković je poslao loptu u prazan prosto, a Miroslav Vulićević iz punog trka odličnim udarcem šalje loptu u nebranjeni deo mreže.

Narednih petnaestak minuta igralo se na sredini terena, i u 81. minutu meča Ninković pravi faul u opasnoj situaciji po gol. Hamrun je odlično izveo slobodan udarac, a kapiten domaćina, Varela sjajno skočio i zatresao mrežu ispred nemoćnog Živkovića.

Najbolju šansu na meču propustio je Darko Brašanac, njemu je loptu na nekih šest metara od gola poslao Živković, a Brašanac je sam sa šest metara poslao loptu daleko iznad gola. Stiče se utisak da je morao bolje da reaguje. Odmah u sledećem napadu i najbolja šansa za domaćina, Hamrun hvata poluvolej sa nekih deset metara i kada su svi loptu već videli u golu, Živko Živković se baca i poslednjim atomom snage izbija loptu nogom što dalje od gola.

Sledćih tri minuta ništa se nije dešavalo i sudija je svirao kraj utakmice. Igrači Partizana i ako su dali gol u gostima, a nisu izgubili, napuštaju teren pognute glave.

Komentari