Partizan na RTS 1, Vojvodina ponovo na RTV 1, Čuka na Areni 1

Navijači Partizana koji ne budu u mogućnosti da uživo prate meč drugog kola kvalifikacija za LŠ protiv Dila Gori, moći će u utorak od 20:45 da prate putem malih ekrana ovaj meč. Prenos je na RTS-u. Prenos je obezbeđen i za naše predstavnike u Ligi Evrope.

footy[1]

PARTIZAN Dila Gori Utorak 20:45 – RTS 1

Naš predstavnik u Ligi šampiona Partizan u utorak od 20:45 krenuće u borbu za plasman u najelitnije evropsko takmičenje. Gruzijski protivnik je prava nepoznanica. Iako su u Beogradu već pet dana malo toga se o njima zna, a bili su neuhvatljivi i za novinare, kao i za skaute. Ukoliko pobede pred svojim navijačima prolaz u treće kolo biće olakšan izabranicima Zorana Milinkovića. Partizan je u ovom meču “slabijji” za Lukača a “jači” za Živkovića koji definitivno ostaje u Partizanu do daljnjeg. Utakmica je na programu od 20:45, a prenos na RTS1 i RTS HD programu. Šta su Milinković i Babović rekli pred meč, pročitajte ovde

Vojvodina – Asteraks Četvrtak 20:05 – RTV 1

Vojvodina je pobedom u prvom kolu psihički porasla pa je prednost na strani našeg predstavnika. Pobedom u meču koji su na početku gubili daje krila izabranicima Zlatomira Zagorčića. Litvanski predstavnik kvalitetniji je od MTK-a ali je za očekivati da tim Vojvodine u naletu forme. Uprava je ponovo obradovala navijače i odlučila da ulaz na stadion bude besplatan za navijače, pa se očekuje burna podrška “firmaša“. Utakmica je na programu u četvrtak od 20:05.

ČUKARIČKI – Gabala 20:30 časova – Arena 1

Čukarički je danas predstavio kvartet pojačanja. Takođe je najavljeno da će ulaz na istočnu tribinu stadiona biti otvoren za navijače, koji će besplatno moći da bodre beogradski klub u pohod na istorijsko treće kolo kvalifikacija za LE. Portparolka kluba Lidija Janković potvrdila je za Utakmica.rs portal da će meč na brdu biti direktno prenošen na Areni 1.

Komentari