PARTIZAN: Umesto zvučnih pojačanja, sledi rasprodaja!

Imao su crno beli velike ambicije u finišu prelaznog roka, želeli su mnogo, na kraju uradili stiče se utisak veoma malo. Ipak i pored toga što je u Srbiji spuštena zavesa na dovođenje novih igrača, Partizan bi i narednih dana mogao da bude glavna tema u Srbiji kada su u pitanju transferi, s tim što će ovoga puta u prvom planu biti odlasci iz Humske.

PFC

Želeli su crno beli Krasića, Devića, Zdjelara, Ivanića, Lomića, Meda Kamaru, ali su navijači na kraju morali da se zadovolje Subićem, Lekovićem, Mihajlovićem i Stevanovićem. Jedan deo javnosti smatra da Partizan nema dovoljno jak tim da izdrži bitku na tri fronta, a nove informacije dodatno bi mogle da demorališu navijače crno belih.

Naime prema najavama potpredsednika kluba Milorada Vučelića predstavnici Fenerbahčea uskoro će doći u Beograd, kako bi sa čelnicima crno belih pregovarali o kupovini dva Zlatna orlića, Andrije Živkovića i Ivana Šaponjića. Vučelić nije odbacio mogućnost da Partizan proda dvojicu reprezentativaca tako da se u narednim danima može očekivati da jedan od dvojice pomenutih igrača, ili možda obojica odu put Turske.

“Jildirim dolazi u posetu, a videćemo da li će Živković biti tema razgovora. U agendi nemam zakazanu priču na tu temu, mada nije isključeno da predsednik Fenerbahčea dolazi sa željom da pregovaramo o tome. Ako i Šaponjić bude tema razgovora, videćemo šta nam valja činiti” – rekao je Vučelić.

Pored Živkovića i Šaponjića, crno beli bi će na zimu najverovatnije ostati bez još jednog igrača koji je dete kluba. Radi se o Nikoli Ninkoviću, koji je ove sezone pao u drugi plan kod Milinkovića, a kako mu na kraju sezone ističe ugovor, očekuje se da već u decembru pronađe novi klub.

Komentari