Petar Bojić: “Krivo mi je što smo olako primili gol” VIDEO

Imao je Čukarički odličnu priliku da se uključi u borbu za titulu, ali je u subotnjem meču Borac uspeo da odnese bod sa Banovog brda, i tako prekine niz od četiri uzastopne pobede domaćih.

Petar Bojic 222

Iako se činilo nakon vodstva u 50. minutu da će se stvari odvijati u korist domaćina, pogodak Uroša Đerića prekinuo je šampionske ambicije ekipe koja je najprijatnije iznenađenja ove sezone. Činjenicu da je propuštena velika šansa nije mogao da preboli ni prvotimac Čukaričkog, Petar Bojić, koji za ovaj kiks najviše “krivi” sebe i svoje saigrače:

“Ostaje velika žal što nismo pobedili. Odigrali smo dobro, pogotovo u prvom poluvremenu. Imali smo nekoliko šansi, dok Borac do našeg gola nije zapretio. Teže nam je, generalno, da igramo kod kuće. Uglavnom se rivali brane, neko više, neko manje. Krivo mi je što smo olako primili gol. Da je, recimo, bilo 0:0, pa napadamo, pa nam iz kontre zatresu mrežu, to i da razume čovek. Ovako, poveli smo, i glupo prokockali prednost. Da smo bili pametniji, mogli smo da dobijemo.”

“Posle vođstva smo nastavili da atakujemo. Trebalo je, umesto toga, malo da „spustimo loptu” i forsiramo našu prepoznatljivu pas igru. Ispada da se, posle našeg gola, Borac razigrao. Rivalu svaka čast, radi se o dobroj ekipi. Morala je, nažalost, i naša serija jednom da se završi.” – istakao je Bojić.

 

Komentari