Pižon i postao romantičan: Cilj je afirmacija mladih igrača

Legendarni trener i igrač Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon danas oko podneva zvanično je predstavljen na stadionu OFK Beograda na Karaburbi. Novi trener obavio je prvi trening, nakon čega jezvanično promovisan, a na predstavljanju je bilo i suza.

ofkbeograd.co.rs

ofkbeograd.co.rs

Predsednik UO OFK Beograda Drakče Dimitrijević nije mogao da sakrije zadovoljstvo akvizicijom proslavljenog trenera.

– Imam veliko zadovoljstvo da predstavim novog šefa stručnog štaba. Kada sam ga danas predstavio fudbalerima, pošto imamo i mlade igrače koji ne znaju u mnogoj meri istoriju jugoslovenskog fudbala. Vladimira Petrovića znate svi, velika legenda srpskog i jugoslovenskog fudbala. Bio je trener Crvene zvezde i mnogih klubova. To dovoljno govori kakvog smo šefa struke dobili. Ciljevi OFK Beograda su uvek isti, borba za jedno od četiri mesta koje vodi u Evropu i afirmacija mladih igrača, što je njegova specijalnost, poručuje Dimitrijević.

Vladimir Petrović zadovoljan je dolaskom u OFK Beograd.

– Došao sam u jedan od najjačih klubova u našoj zemlji. Velika mi je čast da treniram OFK Beograd. Ovaj tim igra lepršav fudbal i afirmiše mlade igrače. Meni je zadovoljstvo da radim u klubu koji radi na taj način. Klub u svojoj školi ima talentovane igrače, pokušaćemo da to povežemo sa prvim timom, rekao je novi trener OFK Beograda.

Komentari