Plavšić: Mislim da sam uverio sve da zaslužujem Zvezdin dres

Srđan Plavšić je posle samo jednog dana u klubu dobio priliku da debituje za Crvenu Zvezdu i to u derbi meču protiv Čukaričkog.

srđan-plavšić-zvezda

I ako ovaj mladi fudbaler crveno-belih ima samo 19 godina to nije predstavljalo problem treneru Zvezde da ovog perspektivnog igrača pusti u vatru od prvog minuta. Ovaj rizik je urodio plodom posto je nakon 0:1 na poluvremenu Zvezda ipak uspela da preokrene rezultat u svoju korist i pobedi sa 3:1.

– Nikada ovaj dan neću zaboraviti! Osećaj je fenomenalan. Uvek ću pamtiti tu euforiju kada se postigne gol i kada stadion krene da ‘grmi’. Za to se živi – Kazao je Plavšić nakon utakmice.

Zvezda je i po treći put gubila na poluvremenu ove sezone, ali je uspela da pobedi.

– Znao sam da možemo da preokrenemo rezultat ako u drugo poluvreme uđemo čvršće od njih i borbeno na svaku loptu. Tako je i bilo. Bog nas je pogledao… Hvala i Delijama na izvandrednoj podršci tokom cele utakmice -.

Plavšić je rekao da nije očekivao da će odigrati baš ceo meč.

“Mislio sam da ću ući u igru sa klupe, ali šef mi je pružio šansu od početka, a mislim da sam je opravdao. Zadovoljan sam svojom igrom i mislim da sam pokazao svima da mogu da igram u Zvezdi”.

Pohvale za dobru partiju stigle su i od trenera Miodraga Božovića.

– Mislim da je već stekao simpatije publike i možemo na njega ozbiljno da računamo. Očekujemo uskoro i Donalda, on je igrač koji nam je nedostajao, jak na lopti, dobar u duelu i može da poveže igru – , kazao je trener crven-belih novinarima nakon meča.

 

Komentari