Plavšić najavio “osvetu” Vojvodini!

Mladi reprezentativac Srbije Srđan Plavšić, ove sezone se pokazao kao pravo pojačanje ekipi Crvene Zvezde i odmah se ustalio u startnoj postavi našeg najtrofejnijeg kluba.

srđan-plavšić-zvezda 

Crveno – beli su dolaskom mladog Plavšića, dobili na brzini i na kreativnosti u veznom redu. Njegovo angažovanje je jedan od najboljih poteza uprave Crvene Zvezde.

Da podsetimo, mladi fudbaler je letos došao u Zvezdu iz subotičkog Spartaka, a s obzirom da u sledećem kolu igraju upravo ove dve ekipe, jasno je da će omaleni Plavšić biti u centru pažnje narednog vikenda.

Na tu temu, Plavšić je za “Mondo” govorio, i naglasio da se neće radovati eventualnom golu protiv Subotičana iz poštovanja prema doskorašnjem klubu.

Takođe veruje da će njegovi bivši saigrači biti silno motivisani da prekinu pobedničku seriju Crvene Zvezde, ali smatra da će lider prvenstva i pored toga upisati deveti uzastopni trijumf.

Međutim, Plavšić jedva čeka 13. kolo i duel njegovog tima protiv novosadske Vojvodine na stadionu “Rajko Mitić”. Želja mu je da se baš protiv ovog kluba upiše u strelce, a otkrio je i zbog čega.

“Govorili su da sam mali i da nisam za njih. Sada sam u Zvezdi i mislim da su shvatili da su pogrešili, mada, više se i ne obazirem na to. Spartak i Zvezda su mi pružili sve što Vojvodina nije” rekao je Plavšić, a prenosi “Mondo”

Komentari