Podrška crno-belima pred utakmicu godine stiže sa svih strana

Bliži se revanš meč plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona između beogradskog Partizana i beloruskog predstavnika Bate iz Borisova. Nešto više od šest sati ostalo je do početka “meča godine” za srpskog šampiona, na kome se očekuje da će Partizan imati neverovatnu podršku sa tribina, obzirom da su sve karte za ovaj meč bukvalno “planule” nakon puštanja u prodaju.

Iako kapije stadiona još uvek nisu otvorene, beogradski crno-beli svakako već sada mogu da osete energiju svojih pristalica obzirom da im poruke podrške stižu bukvalno iz minuta u minut.

11200787_439144186288149_5042846301856476536_n

Jedna od poslednjih poruka saveta i podrške stigla je i od bivšeg igrača Partizana, i aktuelnog reprezentativca Srbije, Zorana- Bambija Tošića. Tošić, kome je stil igre beloruskog šampiona blizak, obzirom da već dugo vremena igra u Rusiji, savetuje partizanove igrače da ne srljaju i da strpljivo čekaju svoju šansu. Tošić smatra da Partizan ima povoljan rezultat iz prvog meča, koji se lako da nadoknaditi, ali samo uz strpljivu i smirenu igru, uz svođenje grešaka na minimum.

Komentari