Podvig: Jagodinci sačuvali mrežu na gostovanju, Kluž – Jagodina 0:0

U susret meču fudbaleri i stručni štab Jagodine najavili su da će u meč ući sa respektom prema favorizovanom rivalu, ali da se nadaju iznenađenju. Da se nisu uzaludno nadali pokazali su na terenu. Jagodinci se vraćaju neporaženi, nakon 0:0, sa pravom se mogu nadati pozitivnom ishodu u drugom meču i plasmanu u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izabranici Mladena Dodića na početku meča bili su u potlačenom položaju, igrači Kluža agresivno su krenuli u napad potisnuvši goste na svoju polovinu. Ćurani su se odlično snašli i uspešno odolevali početnim iskušenjima. Golu Đuričića gosti su pretili u nekoliko navratka. ALi na poluvremenu nije bilo promena rezultata.

U Nastavku meča viđena je ista situacija, napadali su domaći igrači, iskazali su se odbrambeni igrači Jagodine, najviše Đorđe Šušnjar i Danijel Gašić, uz raspoloženog čuvara mreže Anđelka Đuričića. Na kraju meča predstavnik Srbije može biti više nego zadovoljan prikazanim.

KLUŽ – JAGODINA 0:0

Stadion: Dr. Konstantin Radulesku
Gledalaca: Oko 7.000
Sudija: Aleksej Nikolajev (Rusija)

KLUŽ: Felgeiras – Rada, Ilarije, Sušić, Lopes – Deak, Aitor, Muniru, Kostea – Ogbu, Negruc

JAGODINA: Đuričić – Šimac, Mihajlović, Milinković, Filipović – Mitišević, Cvetković, Jakimovski, Đurić – Arsenijević, Šušnjar

Komentari