Fudbaleri Crvene zvezde slavili su protiv OFK Beograda u krajnje neobičnoj utakmici. U Vreme odigravanja meča zabeležena je temperatura od oko 50 stepeni. A na terenu su viđene dve različite utakmice tokom prvog i drugog dela.

13772629331675

Goran Lazarević pomoćni trener OFK Beograda istakao je da je njegov tim bio oslabljen neigranjem pojačanja, te da su na terenu uglavnom bili talentovani klinci.

– Igrala su deca, nismo stigli još da registrujemo sve igrače. To su sve talentovani klinci, ali nisu prošli pripreme sa nama. Mislili smo da će ovi drugi igrati. Nije nam lako, nije lako ni Pižonu sigurno, istakao je Lazarević.

Voja Ćalov pomoćnik Miodraga Božovića je naglasio da je trener Zvezde isključen jer se bunio prilikom drugog gola.

– Grof je imao primedbe na drugi gol, pa je isključen. Smatrao je da je bio ofsajd. Može se reći da su se igrači na poluvremnu digli i dodali gas. Posle crvenog kartona protivnika sve je lakše bilo,
Bilo je teško i za gledanje, a ne za igranje. Verovali smo u pobedu sve vreme. Igrači su bili rešeni da pobede. Vrućina je bila ali kako je bilo protivniku tako je bilo i nama, dodao je Ćalov, koji nije želeo da komentariše navode o nameštanju meča.

 

– Nameštaljka? Navijači imaju pravo da misle šta hoće. Bitno je šta mi mislimo.