PRAZNIK FUDBALA U SURDULICI: Zvezda protiv tradicije i punih tribina

Na gradskom stadionu u Surdulici danas će biti ispisana nova stranica istorije srpskog fudbala na jugu Srbije, novajliji u superligaškom karavanu gostuje velika Crvena Zvezda. Interesovanje i euforija pred ovaj meč  dostigli su svoj maksimum, što potvrđuje i činjenica da su mesta na tribinama gradskog stadiona bila rasprodata već drugog dana nakon puštanja u prodaju. Inače, cene karata za ovaj meč su bile nešto više u odnosu na ranije superligaške mečeve koje je Radnik igrao na svom terenu, ali činjenica da je stadion ipak rasprodat govori o želji ljudi iz ovog dela Srbije za posmatranjem superligaškog fudbala, pa su svi uslovi za jednu dobru fudbalsku predstavu ispunjeni.

radnikstadion-vert

U Radniku se nadaju da će nastaviti svoj niz nepobedivosti na domaćem terenu.  Baranin, Ćulum i drugovi nisu poraženi na svom terenu više od godinu dana, još iz prvoligaških vremena, pa najavljuju da će i u utakmici sa velikom Crvenom Zvezdom učiniti sve kako bi se ovaj niz nastavio. Fudbaleri Radnika svoje nade polažu i u publiku koja će ispuniti gradski stadion, pa očekuju da ona napravi dobru atmosferu i da igračima dodatni vetar u leđa.

U Crvenoj Zvezdi se nadaju da je period izuzetno trusnih događaja u klubu ostao iza njih i najavljuju da će pokušati da se novom pobedom učvrste na putu dobrih rezultata. Iako su pre samo tri dana odigrali težak meč sa Čukaričkim, igrači Zvezde su osokoljeni pobedom u tom meču, pa na megdan sa Radnikom dolaze uvereni u povoljan ishod.

Kakav će ishod ovog praznika fudbala na jugu Srbije biti, ostaje nam da vidimo danas od 17h. Po prvi put iz Surdulice, obezbeđen je i direktni televizijski prenos na TV Arena Sport 3.

Komentari