Predsednik Radničkog hteo da povuče ekipu sa terena!

Vidak Perović, predsednik niškog Radničkog, koji je isključen na jučerašnjem meču, ogorčen je suđenjem koje je njegova ekipa imala na stadionu Rajko Mitić, ali i uvredama od strane domaćina.

22-vert

“Ovo je bruka i sramota! Da li Zvezdi treba sudije da donose bod ili bodove? Ništa nije mogla protiv radničkog , pa je sudija pokazao drugi žuti karton strelcu Rosiću, koji je prvo bio povređen, a onda i vređan sa Zvezdine klupe povicima ‘seljak, seljak'” – rekao je Perović

Prvi čovek nišlija istakao je da je u jednom trenutku razmišljao čak i da povuče ekipu sa terena: “Četvrti sudija me je isključio kada sam prišao da interevenišem kod njega. Hteo sam u tom trenutku da povučem ekipu sa terena, ali sam razmišljao sportski. I vratilo nam se, premda smo zaslužili više od boda. Na izlasku sa terena sam sa Zvezdine klupe čuo uvrede i na svoj račun, i mene su nazivali seljakom i vikali su mi da li sam došao na Marakanu da tražim bodove. Drago mi je ako misle da smo seljaci, ali mi je neprijatno da kažem da su oni seljaci u srcu i duši, da ne uvredim seljake”.

 

 

Komentari