Prevremeni izbori u Zvezdi!

Fudbalski klub Crvena zvezda izdao je saopštenje nakon sednice Upravnog odbora koja je danas održana u kojoj između ostalog sportsku javnost i navijače obaveštava o tome da će u želji da se dođe do stabilizacije unutar kluba raspisuju prevremene izbore.

crvenazvezdafk.com

crvenazvezdafk.com

–  Razmatrajući nezadovoljstvo navijača i njihovu ocenu da rad i rezultati Uprave nisu zadovoljavajući, a u želji da se obezbedi nužna podrška navijača timu u borbi za ostvarivanje planiranih rezultata i za osvajanje titule u narednom periodu kao i da se izbegnu svi mogući nesporazumi na relaciji navijači – klub, UO zvanično pokreće proceduru za opšte prevremene izbore u klubu. U tom smislu, izbori će biti raspisani 15. septembra, a saglasno Statutu i Pravilniku o izborima, izbori će biti održani 10 do 30 dana od dana raspisivanja izbora.

Sprovođenjem opštih prevremenih izbora UO nastoji da uvaži sve primedbe i kritike i da obezbedi jačanje poverenja između najšire javnosti, navijača i kluba, a na osnovama Statuta i drugih dokumenata kluba čime bi se učinio još jedan novi korak ka punoj stabilizaciji FK Crvena zvezda, navodi se u saopštenju FK Crvena zvezda.

Komentari