PRIJATELJSKA: Borac – OFK Beograd prekinuto u 75. minutu (2:1)

Kada se brusi forma između direktnih konkurenata za plejof ili plejaut, i u prijateljskim mečevima dolazi do raznih čarki. Tako je meč Borca i OFK Beograda prekinut u 75. minutu pri vođstvu Čačana 2:1.

Foto: OFK Beograd

Foto: OFK Beograd

Početak prvog poluvremena prošao je bez značajnijih dešavanja, jedino vredno pomena je gol Ivice Jovanovića, koji je razbudio prisutne nakon početne uspavanke. Tumbasević je dodao do Andrića, koji se odlično probio i asistirao Jovanoviću kojem je osalo da šutem sa leve strane matira Bajića. Ipak, Borac pred kraj poluvremena dolazi do izjednačenja. Sudija je dosudio “sumnjivi” jedanaesterac, a popularne “Zebre” to uspevaju da iskoriste.

Nastavak je počeo prodorom Dražića koji je dodao loptu do Liščevića, on šutira ka golu, ali lopta je izblokirana i odlazi u korner koji nije doneo promenu rezultata. Nakon petnaestak minuta bez dešavanja i igre na sredini terena, Borac dolazi do prednosti. Savić je hteo da vrati loptu do Čupića, ali je uputio mlak udarac, a mladi golman jedva stiže do lopte, nekako uspeva da je odbije, ali tačno do protivničkog igrača koji postiže gol sa tridesetak metara.

Kako je vreme odmicalo rasla je i nervoza na terenu i sve je to kulminiralo petnaestak minuta pre kraja utakmice kada je utakmica i prekinuta iz predostrožnosti!

Kada je na desetak minuta pre kraja igrač OFK Beograda Mladen Sarajlin napravio grublji start na sredini terena, Lalatović je prvo krenuo na sudiju, pa opsovao Sarajlina, pa je počeo da psuje i pomoćnog trenera kluba sa Karaburme kada ga je ovaj upozorio da ne sme da se tako obraća igračima.

 

Komentari