Pročitajte ko su nova pojačanja pod Bagdalom?

Početak sezone nije bio po meri navijača Napretka, ali se očekuje da nakon poslednjeg dana prelaznog roka stvari krenu na bolje. Napredak iz prva četiri kola ima samo jedan bod, pa se u klubu nadaju da će novopridošla pojačanja preokrenuti stvari na bolje.

Trojica fudbalera u toku večeri trebalo bi da potpišu ugovor sa Napretkom.

Milan Smiljanić (28) sredina terena

Popularni Lola Smiljanić bio je na meti Partizana, u medijima se šuškalo da će zadnji vezni koji je nosio Partizanov dres u dva navrata ponovo u Humsku. Kockice se nisu poklopile, pošto je Smiljanić na korak od potpisivanja ugovora sa klubom čije je boje branio njegov otac.
Smiljanić je pored Partizana branio boje Espanjola, Sporting Hihon, Genčerberligi. Za seniorsku reprezentaciju Srbije odigrao je šest mečeva.  Smiljanić već neko vreme trenira sa ekipom Napretka.

Nemanja Janičić (28) štoper

Pouzdani štoper koji je 2012. godine došao pod Bagdalu na radost navijača odlučio je da ostane u klubu. Pre Napretka, za koji je odigrao šezdeset utakmica, nastupao je za Mogren i Bežaniju. Janičić je u Bežaniji proveo samo šest meseci, potom se preselio u Napredak.

Mamadu Mbođ (21) štoper

Mladi reprezentativac Gane pojačao je odbranu Napretka, on je u priprenim mečevima Crvene zvezde pokazao da je uprava kluba napravila pravi potez dovođenjem ovog igrača. Crveno-beli ipak su odlučili da zbog konkurencije u zadnjoj liniji igrača pošalju na pozajmicu u Napredak. On će narednih godinu dana braniti boje čarapana.

Komentari