Radnički 1923: Svesni smo situacije, ali nećemo se predavati

Fudbaleri Radničkog 1923 u okviru 20. kola Jelen SuperLige igraju možda i odlučujući meč pred završnicu sezone. Kragujevčani se trenutno nalaze na poslednjem mestu na tabeli sa 11 bodova, a u goste im dolazi ekipa Voždovca koja se nalazi odmah iznad njih sa sedam bodova više, ali i ekipa protiv koje su zabeležili jedan od svoja dva trijumfa ove sezone.

nm640399449020150305153751

Trener Radničkog 1923, Neško Milovanović, istakao je da veoma ceni sutrašnjeg protivnika, a kao najveću opasnost naveo je napadača Zmajeva, Oditu, za kojeg smatra da je jedan od najboljih napadača u ligi. Međutim i pored činjenice da je svestan kvaliteta Voždovca, Milovanović nema dilemu kada su očekivanja pred sutrašnji meč u pitanju: “Mi kalkulacija nemamo. Dva seta smo izgubili, a u tenisu se igra na tri dobijena. Imamo još jedan set, protiv Voždovca, koji ima šest bodova više od nas. Svesni smo situacije, ali dokle god postoji šansa, nećemo se predavati, moramo ići na pobedu”, konstatovao je trener domaćih.

On na ovom meču neće moći da računa na Terzića i Oseija, koji će derbi začelja propustiti zbog suspenzije. Utakmica između Radničkog 1923 i Voždovca igra se u subotu od 14.30h, a detaljnu statistiku između ove dve ekipe možete pogledati OVDE.

Komentari