Radnički i dalje traži pobedu, Vojvodina ubedljiva 3:0

Prvu priliku na meču imali su igrači Radničkog, Đuričković je šutirao iz daljine, ali je Milinković Savić bio na mestu. U nastavku meča igralo se otvoreno, napadali si ugrači obeju ekipa, ali bez završnice.

Igrao se 21. minut, nakon greške Đuričkovića, koji je poslao loptu iza leđa golmana Filipovića, koji se okliznuo, Ivanić je iskoristio priliku i doneo vođstvo Vojvodini. Nakon primljenog gola igrači Radničkog povukli su se na svoju polovinu. Što su domaći iskoristili da u nekoliko navrata priprete golu Filipovića, ali bezuspešno. U 37. minutu sporna situacija u šesnaestercu Radničkog, Ivanić je ušao u šesnaesterac, fauliran od strane igrača Radničkog, ali sudija Stojiljković pokazuje da se igra nastavi, što je razljutilo malobrojnu publiku. U 41. minutu nakon centaršuta Ivanića, lopta pogađa Pekarića, koji je smešta u mrežu Radničkog za 2:0.

Sam početak drugog dela igrači Radničkog otvorili su agresivno, tako je bilo u prvih pet minuta nastavka, inicijativu Radničkog prekinuo je Alivodić u 53. minutu, njegov udarac završio je na prečki gostiju. Ta šansa razbudila je domaće, koji su u nastavku zaigrali kao da imaju rezultatski deficit. Ivanić je u 67. minutu proigrao Alivodića, koji je zaobišao Kesića i mirno sproveo loptu u mrežu Radničkog. U nastavku meča domaći su rutinski priveli meč kraju i zabeležili svoju četvrtu pobedu.

Radnički u šestom kolu na Čairu dočekuje Rad, dok na Karađorđu gostuje Spartak.

Komentari