Radnički ispustio pobedu u Čačku: Neefikasnost i dalje glavna boljka niškog tima

Fudbaleri Radničkog bili su bolji rival na gostovanju u Čačku, ali i pored toga, nisu imali sreće u završnici pa se nezasluženo u Niš vraćaju sa samo jednim bodom. Borac – Radnički 0:0

Fudbaleri Radničkog od samog početka meča uspostavili su inicijativu, napadali u talasima, koje je sporadično prekidala ekipa Borca. Igrači gostiju imali su nekoliko šansi da postignu gol, ali su pokušaji Marjanovića i Punoševca završavali pored gola, a u nekoliko situacija istakao se golman Borca koji je sačuvao mrežu domaćeg tima, koji u napadu nije imao rešenja i čija je igra delovala kao da nisu zainiteresovani da napadnu gol Radničkog. Pored inicijative gostiju na poluvremenu nije bilo promene rezultata.

Na samom početku niški igrači zatresli su mrežu Borca, ali je sudija podigao zastavicu. Kako je teklo vreme, ređali su se naleti Radničkog, koji je imao gomilu šansi, Punoševac, Pejčić, Marjanović, Pauljević, jedino što je nedostajalo je završnica. Ponajviše zahvaljujući Kohenu domaći su sačuvali svoju mrežu. U sedamdeset i petom minutu preko Stojanovića su domaći imali najozbiljniju šansu do tada, ali bez ozbiljnih posledica ka golu Kesića. Napadali su gosti, pokušavali da dođu do gola, ali je nedostajala završnica. Pa se igrači Radničkog u Niš vraćaju sa dva izgubljena boda.

 

Komentari