Radnički sa igračem manje polupao lončiće

Fudbaleri Radničkog još jedan meč završili su sa desetoricom fudbalera. Ovoga puta tok utakmice imao je srećniji kraj. Odlična igra koju su prikazali u utakmici sa Metalcem bila je dovoljna za jedinu pobedu gostiju večeras. Golove za Radnički u pobedi od 2:0 postigli su Anton Zemljanuhin u 52. minutu i  Marko Tomić u 67. minutu.

metalac640460823020150723155029

U prvom delu Radnički je imao više od igre, kontrolisao loptu tokom većeg dela prvog poluvremena ali bez ozbiljnijih pretnji po gol Metalca. Tek pri kraju prvog dela oslobodio se domaćin pritiska, a na samom kraju poluvremena imali su priliku i da postignu gol ali je strahovit udarac Luke Merdovića završio na stativi.

Golman Radničkog u 49. minutu odbranio penal Đeniću. A Radnički je munjevito kaznio promašenu šansu domaćeg tima. Samo šest minuta nastavka trebalo je ekipi Radničkog da preko Antona Zemljanuhina, dođe u vođstvo.  Bulatović je poslao loptu Trifunoviću a ovaj je vratio na ivicu peterca. Kirgistanac u redovima Radničkog rutinski je sproveo u mrežu. Nakon postignutog gola Metalac je preuzeo kontrolu nad tempom igre. Radnički je svoju šansu čekao iz kontri. Dočekali su je niški igrači u 67. minutu, ponovo na asistenciju Trifunovića. Gotovo preslikana akcija kao kod prvog gola Marko Tomić se po prvi put upisao u strelce za Radnički.  Još jedna utakmica u nizu koju će fudbaleri niškog tima završiti sa igračem manje.

Metalac – Radnički 0:2
Stadion: SD Takovo
Sudija: Igor Stojiljković

Metalac: Nemanja Belić, Nikodijević, Otašević, Sedlar, Mladenović, Bukorac, Panić (Brkić), Ivanović (Milovanović), Merdović, Dimitrijević (Stanojević), Denić.

Radnički: Aleksandar Jovanović (g), Đorđević B (Ignjatijević)., Petrović, Lakić Pešić, Bulatović D. Tomić, Marjanović, Aleksndar Jovanović, Trifunović (Ašćerić), Đuričković
Zemljanuhin (Bogdanović)

Komentari