Radunović: Očekujem da nastavim niz bez primljenog gola

Omladinski reprezentativac Srbije, Boris Radunović, jedini je golman uz Borjana iz niškog Radničkog, koji još uvek nije kapitulirao ovog proleća. Sjajni rezultati Rada, tri pobede bez primljenog gola, ulivaju samopouzdanje mladom čuvaru mreže, koji veruje da bi u Humskoj njegov tim mogao da nastavi niz.

sp-radunovic

“Očekujem da nastavim niz bez primljenog gola i da moja ekipa pobedi. Znam da će biti teško, ali ne i nemoguće. Daću sve od sebe da mreža ostane netaknuta, i da uz pomoć saigrača dođemo do željenog cilja” – optimista je Radunović.

Sjajne partije na golu Građevinara ali i reprezentacije, nisu promakle ni skautima, pa se već pominju neki klubovi koji bi želeli da vide perspektivnog golmana u svojim redovima. Međutim kada je odlazak sa Banjice u pitanju, Radunović nema dilemu:

“Meni te informacije prijaju, samo me ne opterećuju, jer je rano za odlazak. Trebalo bi da odigram još neku sezonu u Radu, da steknem neku reputaciju, ostavim neki trag. Vreme će pokazati šta će biti, ali sve zavisi od kluba. Ništa ne radim na svoju ruku”

Komentari