Rajković ipak odlazi iz Zvezde?

Kako se prelazni rok bliži kraju, kostur igračkog kadra Crvene zvezde se polako kompletira. Pitanje koje će verovatno ostati otvoreno do samog kraja prelaznog roka je pitanje sudbine kapitena Crvene Zvezde, mladog ali već proslavljenog Predraga Rajkovića. Nije tajna da je Rajković na meti mnogih evropskih klubova, pa ostaje otvoreno pitanje da li će beogradski klub uspeti da odoli primamljivim ponudama u želji da zadrži svoj čuvara mreže.

predrag rajkovic

O svemu se svakako pita i Rajković, koji je nakon poslednjeg superligaškog kola i pobede Zvezde nad Javorom izjavio da ostaje do kraja sezone, uz želju da tada proslavi i osvajanje nove šampionske titule sa Crvenom zvezdom. Ovakvoj izjavi je svakako doprineo i fantastični ambijent koji su tom prilikom napravili navijači beogradskog kluba.

Ipak u danima koji su usledili posle nedeljnog meča od Rajkovića su se mogle čuti dosta  blaže izjave koje su se odnosile na njegovu rešenost da ostane u zvezdinom dresu. Rajković je, verovatno i sam pomalo zbunjen čitavom medijskom pompom oko njegovog eventualnog odlaska iz Zvezde, ipak ostavio mogućnost da se to i dogodi do kraja prelaznog roka pod uslovom da u Zvezdu stigne ponuda koja, kako je rekao, zadovoljava i njega i klub.

Od ranije je poznato da je za usluge mladog golmana bio zainteresovan turski Galatasaraj, ali je Rajković odbio mogućnost da zaigra za turski tim navodeći kao razlog tragičnu smrt zvezdinog navijača pre košarkaške utakmice između Galatasaraja i Crvene zvezde. Kao najozbiljniji u nameri da vidi Rajkovića na svom golu poslednjih dana se sve češće pominje nemački velikan Hamburg, koji je ostao bez svoje rve opcije na golu nakon raskida ugovora sa Tomasom Daneom.

Komentari