Rastavac: Bez lepršavosti u igri – Petrović: Da smo na početku dali gol bilo bi drugačije

Fudbaleri Radničkog iz Niša pobedili su na svojoj niškoj premijeri. Uz ne tako lepršavu igru na kraju su se rezultati 1:0 i golu Đuričkovića radovale Nišlije. Treneri ekipa Vladimir Petrović i Milan Rastavac sumirali su utiske nakon meča.

Milan-rastavac-radnički

Trener gostiju Vladimir petrović istakao je da bi rezultat možda bio drugačiji da je njegov tim na početku postigao gol.

– Utakmica prava prvenstvena, zalagali su se i moji i protivnički igrači maksimalno. U prvom poluvremenu igrali smo bolje. Da smo dali gol, možda bismo imali šansu. Primili smo gol iz našeg kiksa, čestitam Radničkom na pobedi, rekao je Petrović.

Radnički je imao više faza u kojima je dominirao, to je doprinelo pobedi poručuje Rastavac.

– Mislim da je utakmica bila prava takmičarska, nosili smo teret da moramo pod obavezno da pobedimo. To je uticalo na lepršavost u igri. Zadovoljan sam jer će nam ova pobeda značiti kao podstrek za naredne mečeve. Videli ste da nijedan tim nije uspeo da dominira. Mi smo imali više faza u kojima smo uspeli da upišemo pobedu. Čestitam igračima na požrtvovanju i igri. Želim i nama i našim gostima sve najbolje, rekao je Rastavac, koji je  na kraju istakao da je Anton Zemljanuhin zbog povrede zgloba morao da napusti teren.

Komentari