Rastavac: Nauk za sledeće mečeve – Lalatović: Hvala navijačima

Fudbaleri Borca pobedili su Radnički u prvom kolu Superlige, rezultatom 2:1. Strelci na utakmici bili su Jevtović(60), Krstić(84) za Borac i Zemljanuhin u 37.minutu za Radnički.

lalatović-rastavac-konferencija

– Mi smo u Čačak došli sa namerom da izborimo pozitivan rezultat. Bili smo na dobrom putu da to ostvarimo, ali smo propustili prilike da prelomimo utakmicu i pobedimo. Borac nas je u finišu surovo kaznio i ostaje da izvučemo pouke pred naredne utakmice, rekao je trener Radničkog Milan Rastavac.

– Čestitam igračima na velikoj borbi i zasluženoj pobedi. Takođe se zahvaljujem navijačima koji su prepoznali da nam je podrška neophodna pa su nam u nastavku dali vetar u leđa. Rekao sam da nas očekuje teška utakmica i tako je bilo. Nismo klonuli duhom nakon primljenog gola i u nastavku smo pokazali veliku psihološku snagu. Radnički je najmanje menjao sastav u pauzi, dok Borac ima sasvim novi tim. Zato je ova pobeda veoma bitna jer smatram da ćemo iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje, rekao je nakon debitantske pobede na klupi Borca Nenad Lalatović.

Komentari