Rastavac: Nema razloga da protiv Metalca ne nastavimo pozitivnu seriju

Fudbaleri Radničkog u subotu od 19 časova gostuju ekipi Metalca u Gornjem Milanovcu. Pred utakmicu, u Nišu je održana redovna pres konferencija na kojoj su se medijima obratili Milan Rastavac i golman Aleksandar Jovanović.

radnički-niš-zvezda

Trener Milan Rastavac očekuje kvalitetnu predstavu u kojoj se nada da će u Niš poneti bodove.

– Od ovog meča očekujem da nastavimo u takmičarskom ritmu, da nastavimo da osvajamo bodove. Što se Metalca tiče, pokazali su dobru igru i kvalitet. Očekuje nas dobar teren i dobar protivnik. Postoje svi preduslovi da se napravi dobra predstava, ali i da ostvarimo svoj cilj, počeo je trener Radničkog.

Rastavac je potom govorio o igračkom kadru za naredni meč.

– Imamo problema sa rovitim igračima, Pejčić ima problema sa leđima, Bulatović R. I Vladimir Đorđević su pod znakom pitanja zbog problema sa primicačem.  Rosić će odsustvovati zbog crvenog kartona. Imamo dobar fond igrača i spremni smo da adekvatno odgovorimo izazovima, zaključio je trener Milan Rastavac.

Junak meča protiv Crvene zvezde nesumnjivo je bio golman Aleksandar Jovanović, on je istakao da se nada bodovima protiv iskusnog protivnika.

-Spremamo se za ovaj meč kao i svaki drugi. Metalac je iskusna ekipa koja se pojačala u prelaznom roku, na nama je da idemo po jedan ili tri boda, zavisi sve od okolnosti na terenu, nadam se najboljem, kratak je bio Jovanović.

Komentari