Rastavac: “Podizanje forme i osvajanje novih bodova glavni ciljevi”

Na stadionu Radničkog iz Niša održana je redovna konferencija za medije, uoči gostovanja u Pećincima u okviru 19. kola Jelen SuperLige. Novinarima su se obratili šef stručnog štaba Radničkog Milan Rastavac i prvotimac Ivan Pejčić.

14252118991

“U svakoj utakmici imamo obavezu da koristimo priliku da osvajamo bodove. U utakmicu sa Donjim Sremom ulazimo maksimalno posvećeni i sa dva cilja: da nastavimo da osvajamo bodove i da nastavimo da podižemo nivo igre. Radujemo se još jednom izazovu i prilici da pokažemo šta i koliko možemo i verujemo da će to biti na većem nivou nego na prethodnim utakmicama.“ – rekao je Rastavac.

Ivan-Pejčić1

Ivan Pejčić veruje da njegovi saigrači i on mogu do celog plena u Pećincima:

„Polako arhiviramo utakmicu sa Jagodinom i okrećemo se novom izazovu, ekipi Donjeg Srema. Analizirali smo njihovu igru, imaju nekoliko pojedinaca na koje moramo obratiti pažnju. Radi se o brzoj i hitroj ekipi koja dobro popunjava prostor. Međutim, nema potrebe da se opterećujemo protivnikom, nama je važna naša dobra igra koju smo pokazali na prethodne tri utakmice . Uzdam se u našu odbranu, nadam se da će biti ključ naše dobre igre.“

Meč u Pećincima na programu je u subotu od 14 časova.


Komentari