Rastavac: Poštujemo Vojvodinu, ali imamo obavezu da osvajamo bodove

U dvadesetom kolu JSL, pred fudbalerima Radničkog biće možda i najteži ispit do sada. Nakon odlične igre, ponajviše u odbrani, tokom prva četiri kola. Fudbaleri niškog kluba suočavaju se sa Vojvodinom, koju, ukoliko pobede, uploviće u mirniju luku u nastavku prvenstva. Utakmica protiv Vojvodine igra se u subotu od 17 časova na stadionu Čair.

radnicki nis

Šef struke Radničkog, Milan Rastavac veruje da njegovi izabranici mogu do pozitivnog rezultata.

-Očekuje nas još jedan vrlo značajan meč. Imamo respekt prema ekipi Vojvodine, ali osećamo obavezu da nastavimo sa osvajanjem bodova. Verujemo u naše mogućnosti, protiv „velikih“ smo stekli dozu samopouzdanja. Svima nam je lakše i lepše kada igramo protiv protivnika koji zaslužuju poštovanje.

Rastavac je potom detaljnije analizirao narednog protivnika.

– Svi smo upoznati da je Vojvodina pretrpela određene promene. Ono što je opšte poznato za njih je da igraju lep, lepršav fudbal, sa željom da se nadigravaju. Novi trener će verovatno imati svoje ideje. Ne bih se mnogo bavio Vojvodinom, naša je obaveza da se bavimo Radničkim. Jako sam zadovoljan što smo ostvarili ciljeve u ovom periodu, mislim da naši igrači zaslužuju podršku iz razloga što su sve obaveze odradili na visokom nivou. Zaključuje Rastavac.

Napadač niškog tima, Nikola Ašćerić veruje u pozitivan rezultat tima.

– Očekuje nas teška utakmica, još jedna u kojoj ćemo probati da se nadigravamo. Nadam se da ćemo uz podršku navijača i maksimalno zalaganje doći do povoljnog rezultata. Niš očekuje pobedu, daćemo sve od sebe da to uradimo, rekao je Ašćerić.

Komentari