Rastavac: Radnički ide na pobedu protiv OFK Beograda

Fudbaleri Radničkog imaće priliku za popravni meč. Nakon poraza u Čačku od ekipe Borca izabranike Milana Rastavca u petak od 20 časova očekuje nova šansa za prve bodove. Protivnik je ekipa OFK Beograda, a trener Milan Rastavac i Vladimir Bogdanović govorili su o narednom protivniku. A šta je o narednoj utakmici u Nišu rekao golman OFK beograda pročitajte ovde

Foto: Vojkan Andrejić

Foto: Vojkan Andrejić

Milan Rastavac očekuje tešku utakmicu ali veruje da Radnički može do pozitivnog rezultata.

– Očekuje nas teška utakmica na premijeri pred domaćom publikom. Utakmicu očekujemo sa nestrpljenjem, osećamo se dužnim zbog rezultata u prošloj utakmici. Verujemo da imamo dobar tim, nivo igre je na visokom nivou. Verujem da možemo da napravimo dobar rezultat i slavimo pred niškom publikom, poručio je Rastavac koji je potom kratko govorio o igračkom kadru.

– Što se tiče igračkog kadra, tim će biti pojačan za određeni broj igrača koji su stekli pravo da igraju u narednom kolu. Verujemo da će svojim iskustvom doprineti da dođemo do cilja, rekao je trener Nišlija.

Trener Nišlija za kraj je poručio da medijska pažnja koja je usmerena na OFK Beograd nikako ne treba da zavarava. Jer će obe ekipe želeti da se iskupe za poraz u prvom kolu.

Novo pojačanje Radničkog, povratnik Vladimir Bogdanović veruje u pobedu protiv OFK-e.

-Očekuje nas teška utakmica, igramo protiv mlade ekipe koja se neće braniti, nadam se da će igrači koji istrče na teren, ukoliko pruže sto posto svojih mogućnosti neće biti problema da se pobedi OFK Beograd, poručuje Bogdanović, koji se nakon 9 godina vraća u Niš.

– Posle devet godina vratio sam se u Niš, dosta momaka ovde poznajem. Čekao sam inostrani angažman koji nije uspeo. Ja se nadam da ću svojim igrama, ponašanjem i zalaganjem opravdati očekivanja. Rekao je novi fudbaler Radničkog.

Komentari