Rastavac: “Uz podršku navijača do opstanka u ligi”

Na redovnoj konferenciji za medije, pred utakmicu sa Jagodinom, novinarima su se obratili trener Radničkog, Milan Rastavac i fudbaler Darko Bulatović.

Posle uzimanja skalpa “Večitim rivalima” u prva dva kola drugog dela šampionata, u redovima ekipe sa Čaira nema preterane euforije, već meč sa Ćuranima dočekuju sa puno opreza, napominjujući da će podrška navijača u ovom, ali i ostalim mečevima do kraja sezone biti neophodna u želji da se sačuva superligaški status.

rastavac_2302

„Još jedna značajna utakmica u kojoj za protivnika imamo ekipu koja je dobro odigrala prva dva kola. Međutim, mi smo na dobrom putu da nastavimo ka generalnom cilju, a to je opstanak u ligi. Jedina specifičnost je psihološki pritisak koji imamo vezano za ostvarivanje pozitivnog rezulzata i osvajanja sva tri boda. Obavezni smo da pružimo nivo igre koji zadovoljava pre svega nas, mislim na pojedinačan učinak koji u zbiru treba da donese da pre svega stvaramo šanse za gol ali i da ih realizujemo. Potrudićemo se da držimo sve segmente igre na visokom nivou, da bismo mogli da dođemo do željenog rezultata. Očekujem da ćemo imati podršku navijača koji moraju biti svesni da je pomoć Radničkom neophodna. Nadam se da će umeti da prepoznaju momenat i daju svoj doprinos.“ – istakao je Rastavac.

Vezista Radničkog, Bulatović, izneo je svoja očekivanja pred sutrašnji duel: „Pokazali smo da možemo da igramo sa najboljima, a u subotu nas očekuje meč sa Jagodinom koja je veoma dobra ekipa. Mi moramo da damo svoj maksimum u svakoj utakmici. Pozvao bih navijače da dođu u što većem broju da nam daju podršku i da na kraju utakmice zajedno proslavimo pobedu.“

Meč između Radničkog i Jagodine, igra se u subotu sa početkom u 13.30h. Trener Rastavac neće moći da računa na ovom meču na Vladimira Milenkovića, koji je povređen, dok su Ćulum i Miloš Petrović pod znakom pitanja.

Karte za ovaj susret od juče su u prodaji. Cena za južnu tribinu je 100 dinara, istok i zapad 200 dinara, dok je cena karte za ložu 500 dinara.

Komentari