Remi OFK-e protiv Crnogoraca

Fudbaleri OFK Beograda odigrali su nerešeno sa ekipom Mladosti iz Podgorice, konačan rezultat je bio 2:2. Strelci za beogradski tim bili su Čavrić i Paločević, dok su za Crnogorce pogađali Đalac i Jovanović.

U drugom delu priprema za novu sezonu, fudbaleri OFK Beograda su odigrali i svoju drugu utakmicu. Nakon što su juče u kombinovanom sastavu remizirali protiv Brodarca rezultatom 2:2, danas se istim rezultatom završio i susret Beograđana sa ekipom Mladosti iz Podgorice.

Početak susreta je potpuno pripao “plavo-belima”, a najzapaženiji pojedinac je bio strelac prvog gola u 12. minutu Aleksandar Čavrić, koji je briljirao tokom čitave predsezone i najavio velike domete. Na 2:0 u 34. minutu povisio je Aleksandar Paločević. Činilo da će “Romantičari” odneti ubedljivu pobedu protiv Crnogoraca pošto se na odmor otišlo istim rezultatom. Ipak, u nastavku Mladost je pokazala svoj kvalitet i podigla nivo igre što je uticalo na to da postignu dva gola do kraja utakmice i izbore nerešen rezultat. Golove za tim iz Podgorice postigli su Đalac u 47. minutu iz penala i Jovanović u 76. minutu susreta.

Sledeću proveru srpski superligaš imaće 2. avgusta, kada će odmeriti snage sa Jedinstvom iz Užica u gradu na Đetinji.

Komentari