Rezultati Bate Borisov u evropskim takmičenjima

Fudbaleri Partizana mogu biti zadovoljni žrebom za poslednju rundu kvalifikacija za Ligu Šampiona. Bate Borisov imao je Neverovatne sezone iza sebe, u proteklih sedam godina stalni je učesnik LŠ i LE.

Bate je bio tvrd orah za neke klubove, a neki su ga valjano namučili u kvalifikacijama.

partizan-bate

2013 u kvalifikacijama za Ligu Šampiona povlašćeni Bate Borisov poražen je na svom terenu od ekipe Šakhtera iz Karagandija. Istim rezultatom Kazahstanci su slavili i u revanšu.
Godinu dana kasnije, ponovo na istom mestu ekipa Bate Borisova našla se oči u oči sa još jednom ekipom koju je trebalo da ubedljivo pobede. A to se ipak nije dogodilo. Nakon nerešenog na domaćem terenu protiv Skenderbeua, albanski predstavnik je ispao iz kvalifikacija nakon nerešenog rezultata 1:1, gol u gostima odveo je Beloruse u narednu rundu.

A i nešto skoriji rezultati ne idu u prilog protivniku Partizana. Mučio se Bate protiv ekipe Dundalka u prvoj rundi nakon 2:1 na svom terenu beloruski tim odigrao je nerešeno bez golova u revanšu a seriju nerešenih rezultata nastavio i protiv Videotona u narednoj rundi. Prvi meč završen je sa 1:1, a prolaz u plej of osigurali su golom u revanšu (1:0).

Komentari