Romantičari na Rad

U okviru 9. kola Jelen Superlige, nakon reprezentativne pauze, sastaju se Rad i OFK Beograd. Beogradski derbi je na programu u nedelju u 15 časova na stadionu na Vračaru, a svoja očekivanja pred meč izneli su trener Romantičara Dejan Đurđević, kao i dva prvotimca kluba sa Karaburme Aleksandar Ješić i Milan Gajić.

– Srećni smo što imamo veliki broj igrača u nacionalnim selekcijama, ali priključio nam se veliki broj igrača tek ovih dana na treninzima, kako je koji završio sa obavezama u reprezentativnom dresu. Radimo na njihovom vraćanju i prilagođavanju ekipi kroz treninge. Znamo da je teren u lošem stanju, ali pokušaćemo da se prilagodimo svim uslovima koji nas očekuju u nedelju. Skenirali smo i ekipu Rada. To je ekipa koja ima sličnu filozofiju kao i mi. Sklop je sastavljen od mladih, ali ima i igrača sa zavidnim stažom u Superligi. Pomoć mladima dolazi od iskusnijih igrača poput Jelića, Simića, Miloševića i Perovića, opasni su u ofanzivi. Ipak, mi imamo naš put i našu priču, a samim tim i naše prednosti ćemo pokušati da iskoristimo, te da se vratimo sa povećanim brojem bodova na Karaburmu – istakao je trener OFK Beograda Dejan Đurđević.

– Teška utakmica nas očekuje i teško gostovanje, jer je Rad jedna dobra i iskusna ekipa. Međutim, u timu OFK Beograda su svi spremni i imamo još par dana da skockamo sve što smo zamislili i da se nakon utakmice na Vračaru vratimo sa nova tri boda – rekao je Aleksandar Jelić.

– Ključ utakmice mogu biti i mlađi igrači, dobro se poznajemo iz nacionalnih selekcija. Međutim, smatram da je naša prednost što duže igramo zajedno i verujem u naš uspeh. Svakako pozivam publiku da dođe u što većem broju da uživa u beogradskom derbiju, ali pre svih naše navijače da nam, kao i uvek, budu igrač više – pozvao je navijače Milan Gajić.

 

Komentari