Romantičari svom snagom na Vožodvac

Jelen Superliga u svom 6. kolu donosi novi okršaj beogradskih klubova. U subotu u 15 h na Omladinskom stadionu OFK Beograd dočekaće ekipu Voždovca. Pomoćni trener Romantičara Goran Lazarević i napadač Ivan Vuković složili su se da će ovo biti vrlo teška utakmica za tim sa Karaburme.

– Pred nama je najteža utakmica do sada. U goste nam dolazi ekipa Voždovca koju krasi veliko iskustvo. Njihov sastav poznajemo veoma dobro jer su neki igrači nosili i dres OFK Beograda u bližoj ili daljoj prošlosti. Tu pre svega mislim na Beljića, Injca, Babovića i Nikolića. Na teren izlazimo sa najboljim što imamo u ovom trenutku jer svi igrači su raspoloživi stručnom štabu. Ozbiljan i disciplinovan pristup utakmici nam sigurno donose uspeh – naveo je Goran Lazarević.

– Po imenima, Voždovac svakako ne zaslužuje trenutno mesto na tabeli (15.). Slažem se da nas očekuje teška utakmica jer imaju jako dobar sastav. Ali s obzirom na to da igramo pred domaćim navijačima verujem da možemo do tri boda ako maksimalno ozbiljno pristupimo utakmici – optimista je mladi napadač Romantičara Ivan Vuković.

Komentari